جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

بلاروس: نیرو‌های واگنر به سربازان ما آموزش می‌دهند

بلاروس: نیرو‌های واگنر به سربازان ما آموزش می‌دهند وزارت دفاع بلاروس اعلام کرد، نیرو‌های گروه پیمانکار نظامی خصوصی واگنر در حال دادن آموزش و تمرین به سربازان ارتش این کشور هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۲۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 14
کد خبر: ۱۹۴۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع بلاروس امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیرو‌های نظامی شرکت پیمانکار خصوصی واگنر سربازان ارتش این کشور را تحت آموزش و تمرین قرار داده‌اند.

این وزارتخانه ویدیویی را منتشر کرده که در آن چند نیروی گروه واگنر در حال آموزش دادن به سربازان بلاروسی در پادگانی آموزشی در نزدیکی شهر اوسیپوویچی، واقع در حدود ۹۰ کیلومتری جنوب شرق مینسک، پایتخت بلاروس هستند.

وزارت دفاع بلاروس در بیانیه خود درباره این ویدیو توضیح داد: "نیرو‌های واگنر نقش مربی را در چندین رشته نظامی ایفا می‌کند. "

آلکساندر لوکاشنکو پس از شورش مسلحانه کوتاهی از سوی نیرو‌های واگنر در روسیه در تاریخ ۲۳-۲۴ ژوئن، میانجی انعقاد توافق بین این گروه و کرملین که به این شورش پایان داد، شد. در ابتدای این شورش، نیرو‌های این گروه ابتدا شهر روستوف در جنوب روسیه در کنترل گرفته و سپس به سمت مسکو پیشروی کرده و در این مسیر چند بالگرد نظامی را نیز سرنگون کردند.

بر طبق توافقی که با میانجی گری لوکاشنکو منعقد شد، یوگنی پریگوژین، مدیر گروه واگنر به عقب نشینی نیرو‌های تحت امرش پرداخته و همچنین موافقت کرد در ازای کنار گذاشته شدن اتهام شورش علیه خود، به بلاروس نقل مکان کند.

پریگوژین از ۲۴ ژوئن به بعد در مقابل انظار عمومی مشاهده نشده است. / رویترز

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار